Start Consult

Am fondat Start Consult pornind de la nevoia de a ne finanța propriile activități

Am început în anul 2015 pornind de la necesitatea finanțării propriilor activități comerciale întreprinse. Piața locală a serviciilor de consultanță de la acel moment nu ne-a oferit ceea ce căutam de la un partener, așa că am decis să întocmim primul proiect pe cont propriu. Rezultatul pozitiv a atras de la sine o parte din cercul de cunoscuți pentru care am depus și am obținut finanțări de tip start-up. Nevoia formării unei echipe devenea din ce în ce mai mare. În prezent ne putem lăuda cu o echipă experimentată, care a obținut finanțări pentru societăți din domenii foarte variate de activitate, atât debutante dar mai ales cu istoric în piață.

Misiunea noastră este să contribuim la creșterea gradului de absorbție a fondurilor nerambursabile alocate țării noastre și implicit la dezvoltarea durabilă a economiei românești și a calității produselor și serviciilor oferite către cetățenii noștrii.

Nu ne putem asuma ceea ce nu depinde de noi, însă putem garanta lucrurile care stau în controlul nostru,
iar uneori chiar mai mult decât atât.

Oferim 3 tipuri de garanții: cea a serviciilor oferite, garanția de evaluare a proiectului și garanția de stabilitate.

Garanția serviciilor oferite

Cu toții ne așteptăm ca mai ales atunci când plătim să primim ceea ce convenim! Iar odată ce vom conveni, vei avea siguranța ca vei primii.
Ne plac mai mult faptele decât vorbele, așa că mereu ne ținem de cuvânt în ceea ce am stabilit nu doar în scris ci și verbal.
Recenziile din Google acordate, nu au cum să te țină departe!

Garanția evaluării proiectului

Ce însemnă mai exact?
Vei primi înapoi tariful de bază achitat dacă proiectul intrat în eșantionul de verificare va fi respins din motive de formă, generate din culpa noastră.
Cu toții mai greșim dar este bine să o facem cât mai puțin. Sub 4% dintre proiecte "au mers pe acest drum".

Garanția de stabilitate

* Destinată situațiilor aparte
Vei primi înapoi între 40%-60% din tariful de bază achitat dacă peste noapte apar modificări legislative care ne-ar putea lăsa proiectul fără șanse sau te-ar putea conduce la neeligibilitate. Procentul va fi stabilit în funcție de gradul de realizare al proiectului până la momentul respectiv.
Alături de noi vei porni în siguranță pe drumuri noi